Forret Nytår

VillaGlutenfri’s dejlige fiske forret

Rejer i hvidløg og lakseruller med rygeostecreme!

lakseruller med rygeostecreme:

Rygeostcreme
1 pakke rygeost
2 spsk cremefraiche
Salt
Peber
Citronsaft
Rygeost og cremefraiche røres godt sammen, og smages til med salt, peber og citronsaft.

Tag en skive laks og læg en teske rygeostcreme i midten og rul lakseskiven sammen og læg den på et fad med samlingen nedad og
Pynt med blandet salat.

Rejer i hvidløg:

200 g rejer (alternativt hummerhaler)
4 fed finthakket hvidløg
God italiensk olivenolie
Bredbladet persille

Steg rejerne og hvidløg i god italiensk oliven olie (Extra virgin olive oil).

Pynt med hakket persille evt. bredbladet persille ved ønske om en skarpere persillesmag.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler