no 12
Aftensmad

VillaGlutenfri’s Pizza della Casa – no. 12

No. 12 – Pizza delle Casa – er absolut VillaGlutenfri’s favorit pizza. Den mætter godt og er også velegnet til madpakken.

Glutenfri pizzabund:

VillaGlutenfri anbefaler den præfabrikerede pizzamel fra Føtex og Bilka. Denne udgave har en god smag og sprødhed – og er let at tilberede.

Glutenfri pizzafyld til pizza della casa – no. 12:

1 glas syltede peberfrugter
1 kg små kartofler
1 bundt asparges
1 rødløg
1 glas grøn pesto
2 poser frisk mozzarella
1 bæger mascarpone
300 g mellemlagret eller stærk almindelig skæreost
Revet Parmigiano Reggiano

Husk gær og olie til pizzabunden!

Lav pizzabunden. En pakke pizza melblanding passer til en bradepande.

Aspargesene blancheres.
Skyld og skrub kartoflerne grundigt og kog dem møre.
Start med at lægge skiver af ost (mozzarella og skæreost) på pizzabunden.
Fordel herefter de kogte kartofler, rødløg, asparges, pesto og de syltede peberfrugter. Slut af med at tilføre mascarpone og revet parmesan og sæt pizzaen i en 250 grader forvarmet ovn.

Når pizzaen syder og bobler tages den ud, den må meget gerne lige stå et par minutter for at samle sig, og SÅ er der serveret, Velbekomme.

(Der er ikke indgået samarbejde med Føtex, Bilka, øvrige producenter eller distributører).

Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.dk.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler