VillaGlutenfri

Vi er en familie, hvoraf Sofie 18 år, Christine 21 år og mor lider af cøliaki.

 

Formål og mål med VillaGlutenfri
Villaglutenfri.dk er en hjemmeside omhandlende glutenfrie opskrifter og livet med cøliaki som barn, teenager og voksen. Hjemmesiden har primært danske læsere, men vi satser på langt mere europæisk interesse, da vi allerede nu samarbejder med europæiske cøliakiforeninger og er aktiv i adskillige interessegrupper indenfor glutenfri kost, opskrifter, glutenfrie spisesteder og hverdagen med cøliaki indenfor forskellige aldersgrupper samt nationaliteter.

Råd og vejledning indenfor sundhed & glutenfri kost
VillaGlutenfri’s indehaver, Camilla Hervig Nielsen er specialiceret indenfor kost og sundhed. Camilla er uddannet kostvejleder hos Atwork samt social- og sundhedsassistent. Camilla kan kontaktes ved behov i forhold til udarbejdelse af kostplan eller i forhold til øvrige spørgsmål omhandlende glutenfri diæt, samt spørgsmål i forhold til vægttab eller generel sundhed hos børn og voksne.

For yderligere info eller ønske om råd og vejledning, priser, kostplan etc., kontakt: Camilla Hervig Nielsen, info@villaglutenfri.dk.

Se endvidere aktuelle indsatser på VillaCura.dk.

Råd og vejledning indenfor socialfaglige- & juridiske spørgsmål
Camilla er endvidere uddannet socialrådgiver og kan ligeledes bidrage med socialfaglige og juridiske spørgsmål i forhold til et liv med cøliaki.

For yderligere info eller ønske om råd og vejledning, priser, etc., kontakt: Camilla Hervig Nielsen,
info@villaglutenfri.dk.

Se endvidere aktuelle indsatser på VillaCura.dk.

Reklame på Villaglutenfri.dk
Ønsker din virksomhed at raklemere for et specifikt produkt kan sponsorerede indlæg efter anmodning og i konstruktivt samarbejde proklameres på villaglutenfri.dk.

Ved samtlige sponsorede indlæg vil det tydeligt fremgå, at der her er tale om et sponsoreret indlæg, idet indlægget vil være markeret med ”Reklame”.

Vi ser frem til proaktivt samarbejde med udgangspunkt i vores mission, som bestræber sig på at skabe klarhed over livet med cøliaki og hjælpe til en simpel og sund hverdag med cøliaki.

For yderligere information og priser, sendes mail til: info@villaglutenfri.dk

Vi ser frem til at høre fra din virksomhed!

Copyright
Alt materiale på villaglutenfri.dk er skrevet og fotograferet af Familien Hervig Nielsen. Vi forventer at brugere og samarbejdspartnere vil respektere denne ophavsret. Det vil sige, at det ikke er tilladt at kopiere vores billeder eller vores opskrifter, uden VillaGlutenfri’s accept, som indhentes via info@villaglutenfri.dk.

Husk samtidig altid at linke til villaglutenfri.dk samt til det gældende indlæg, hvis du bruger vores billeder, opskrifter, indlæg etc.

Bedste hilsener og tak for din forståelse.

VillaGlutenfri V/ Familien Hervig Nielsen