La Tufa
Restaurant Italien

Ristorante Pizzaria La Tufa, Cortona, Toscana

VillaGlutenfri anbefaler

La Tufa…afgjort – det bedste sted på jorden! Hostaria La Tufa er beliggende i Ossaia, en provinsby i udkanten af den smukke Cortona. Når man ankommer til La Tufa fra hovegaden i Ossaia tror man ikke det er muligt, at en udsøgt skat vil åbne sig…efter parkering på restaurantens grusparkering ved kirken, som er beliggende overfor restauranten. Over gaden og ind gennem den gamle store træ-port og igennem den gamle smukke restauration – og ud på den store terrasse hvor det åbner sig den smukkeste udsigt over Cortona, beliggende som et trofæ på bjerget – med udsigt til flere aktive og nærmest majæstatiste klostre, som består som i etruskernes tid – med nutidig skøn klang af nonne- og munkesang som en hilsen fra Frans af Assisi.

Et drømme-menukort

Ud over en pragtfuld udsigt bydes der også på en menukort spækket med glutenfrie muligheder, anmærket med symbol fra den italienske Cøliaki Forening – kun 4 retter ud af et flere sider menukort kan ikke fåes uden gluten – så det er et rent slaraffenland hvis man lider af cøliaki og derved er på en livslang glutenfri diæt, for menukortet byder på uanede muligheder af pastaretter og øvrige forretter samt hovedretter som pizza, kød og fisk, tilbehør, salater og desserter.

Professionalisme

Og tilmed møder man på La Tufa en professionel betjening af de skønneste italienere som virkelig formår at gøre selv en simpel restaurantoplevelse til en unik oplevelse.

Skøn atmosfære

Restauranten byder ligeledes på en ubeskrivelig charmerende atmosfære! La Tufa er for alle! Den helt almindelige arbejderfamilie, de rige og smukke italienere i lækre biler, de stedkendte turister i smukke rober, den italienske 18 års sofistikerede fødselsdag med vennerne og den italienske bedstefars 70 års familiefødselsdag med glade børnebørn og fødselsdagssang – ja og så er det tilmed også vores vinhus Cantina Crocianis foretrukne udflugts mål i anledning af en romantisk middag! Ja La Tufa er afgjort stedet du skal besøge ved din rejse til Toscana, det vil du aldrig fortryde!

Ciao Bella Donna, a presto spero, Bacio Bacio La Tufa!

Vær at vide

Husk! Lukket om onsdagen.

Hosteria La Tufa
Località Ossaia, 67
52044 Ossaia AR
Italien

Anekdote – Toscana

Du kender sikkert Cortona fra filmen “Et hus i Toscana” – hvis du finder filmen god – så læs bogen! Den beskriver området, herunder kulturen meget indgående og ligeledes er der opskrifter på lokale egnsretter og det er tilmed sjovt og inspirerende at følge med i restaureringen af den fantastiske ejendom “Villa Bramasole”.

Find mere inspiration

Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.dk.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler