Amano
Restaurant Tyskland

Ristorante A Mano, Berlin

VillaGlutenfri anbefaler – Ristorante A Mano, Berlin

Ristorante A Mano, Berlin er virkelig et besøg værd! En uimodståelig italiensk smuk restaurant med en fantastisk delikat 1. klasses middelhavsstemning – et must hvis du er til fisk og skaldyr. Ristorante A Mano er beliggende på Strausberger Platz – i gåafstand fra Alexanderplatz. Vær opmærksom på, at bestille bord i god tid eftersom der vanligvis foreligger reservationer henimod 2 måneder frem.

Glutenfrie muligheder fremgår umiddelbart ikke af menukortet – men personalet er fantastiske – og tryller om muligt en glutenfri menu! Vi oplyser ved reservationen, at vi er uden gluten og restauranten kan ligeledes kontaktes telefonisk og er yderst hjælpsomme i forhold til muligheder og alternativer.

Prisen er bestemt rimelig, set ud fra kvalitet og udsøgt betjening.

Ristorante A Mano er tilmed kåret som Berlins 18. bedste restaurant på Tripadvisor – vel at mærke ud af 5.667 mulige – og Travellers’ Choice siden 2018!

Find skjorten og den smukke kjole frem til en romantisk middag på Ristorante A Mano…

Spisesteder Tyskland – Allergener

Ved besøg på restauranter i Tyskland vil du opleve at allergener fremgår af menukort anført med bogstaver og en note med beskrivelse af de pågældende allergener. VillaGlutenfri anbefaler, at man som gæst fortsat selv er opmærksom på indhold og spørge sig frem ved bestillingen. Og ligeledes tjekke ved serveringen at det serverede er uden gluten. Undres man anbefales det at bede tjeneren tjekke med kokken eller alternativt anmode om at selv at indgå i dialog med denne. (selv at indgå i dialogen).

Inspiration

Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri hverdag for hele familien på villaglutenfri.dk.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler