Tomatmadder med Burrata

Tomatmadder med burrata er en simpel, smagfuld og sommerlig ret – perfekt som let frokost eller forret. Kombinationen af friske tomater og cremet burrata gør denne ret både lækker og nem at lave. Ingredienser (2 personer) 1 bakke cherrytomater 2–3 fed hvidløg (finthakket eller presset) Lidt olivenolie Salt og friskkværnet peber 2 glutenfri ciabatta boller …

Ærtesuppe
Forret

VillaGlutenfri præsenterer Freddys ærtesuppe

Jeg brugte 3 pæne løg svitset i laktosefrit😉 smør sammen med en halv frisk rød chili og 3 fed hvidløg. Krydderier efter smag som fx. Provence blanding og timian gør jo godt. Derefter en halv sød kartoffel (stor som de jo er) man kan selvfølgelig bruge en hel, og en stooor gulerod. 4 poser frosne …

Forret Nytår

VillaGlutenfri’s dejlige fiske forret

Rejer i hvidløg og lakseruller med rygeostecreme! lakseruller med rygeostecreme: Rygeostcreme 1 pakke rygeost 2 spsk cremefraiche Salt Peber Citronsaft Rygeost og cremefraiche røres godt sammen, og smages til med salt, peber og citronsaft. Tag en skive laks og læg en teske rygeostcreme i midten og rul lakseskiven sammen og læg den på et fad …

Zucchini-med-parmesan
Forret

VillaGlutenfri’s Zucchini med parmesan

VillaGlutenfri’s Zucchini med parmesan er en skøn forret som kan serveres alene eller som tilbehør/supplement til øvrige forretter fx bruschetta – eller som tilbehør til hovedretten fx risotto, pasta eller kylling. Både risotto og pastaretter indgår i de danske hjem vanligvis under kategorien hovedretter, men i Italien, hvor retterne stammer fra betragtes disse absolut som …