Villa glutenfri’s lækre, nemme og sunde æggekage
1 kg kogte kartofler
Brocolli (så meget man har lyst til)
200 g revet manchego ost
Salt
Peber
3 porre
1 stort løg
2 fed hvidløg
1/2 frisk revet muskatnød
8 æg
Olie til stegning
3 friske tomater
Start med at skære buketter af brocollien og skyld dem godt.
Skær porrene i ringe
Løg og hvidløg hakkes fint og steges på panden, sammen med de kogte kartofler, som er skåret groft ud.
Pisk æggene sammen med manchego ost, muskatnød, salt og peber
Når kartoflerne har taget lidt farve tilsættes ægge blandingen,
sammen med brocolli og porre
Steg æggekagen på mellem varme i ca. 20 min. Til den har “sat sig” Hold godt øje med at den ikke brænder på. Put evt. Æggekagen i ovnen hvis den ikke sætter sig helt i midten.
Tomaterne hakkes og lægges oven på æggekagen ved servering.
Velbekomme.