Påskefrokost hygge med familie og venner

Der er noget helt særligt over påskefrokost. Forårssolen begynder (forhåbentlig) at kigge frem, bordet dækkes med lyse farver, påskeliljer og æg, og stemningen er afslappet og hyggelig. Påskefrokost hygge med familie og venner er den tid på året, hvor man samles, spiser godt og nyder en lang frokost i godt selskab – uden stress og …

Pebernødder

Dejlige glutenfrie pebernødder

Med hjælp fra Dr. Oetker Pebernødderne har en herlig duft af jul og smager himmelsk takket være Dr. Oetker’s Pebernødkrydderi – Og det må lige tilføjes at VillaGlutenfri ikke er betalt for denne anmeldelse:-) Men det er stort set umuligt at få den helt rigtige pebernøddesmag – og når man lider af cøliaki og ikke …

Pebermyntepastiller

Ingen jul uden pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller har siden vores barndom været fast sortiment på juleslikbordet og vores teenagepiger har siden de var klar til at hjælpe til i køkkenet varetaget ansvaret for tilberedning (og spisning) af pebermyntepastillerne:-) VillaGlutenfri anvender vanligvis chokoladeknapper i stedet for flydende chokolade da disse er yderst børnevenlige:-) – Og de fleste chokoladeknapper indeholder heldigvis ikke gluten …

Forret Nytår

VillaGlutenfri’s dejlige fiske forret

Rejer i hvidløg og lakseruller med rygeostecreme! lakseruller med rygeostecreme: Rygeostcreme 1 pakke rygeost 2 spsk cremefraiche Salt Peber Citronsaft Rygeost og cremefraiche røres godt sammen, og smages til med salt, peber og citronsaft. Tag en skive laks og læg en teske rygeostcreme i midten og rul lakseskiven sammen og læg den på et fad …

Juleboller

VillaGlutenfri’s Fiberrige juleboller

Villaglutenfri’s lækre juleboller 10 dl lunkent vand 2 tsk. salt 4 tsk. bagepulver 180 g glutenfri havregryn* 400 g fuldkornsrismel 80 g majsmel 30 g fiberhusk (gule pakke – velegnet til bagning) 250 g rosiner 2 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel Start med at piske fiberhusk ud i vandet, lidt ad gangen og lad det …

Rødkål
Højtider Jul

Villa Glutenfri’s Rødkål

Villa Glutenfri’s rødkål smager skønt og anbefales til julemenuen, til julefrokoststegen, den lune leverpostej eller til frikadellesandwichen. Ingredienser: 1 kg rødkål 2 dl eddike 1,5 dl ribssaft 150 g sukker 1 tsk. salt 2 stk. Belle de Boskoop æbler 1 tsk. stødt kardemomme 1 tsk. stødt nellike Fremgangsmåde: Skær æblerne i små tern. Skær kålen …