Pebernødder

Dejlige glutenfrie pebernødder med hjælp fra Dr. Oetker

Pebernødderne har en herlig duft af jul og smager himmelsk takket være Dr. Oetker’s Pebernødkrydderi – Og det må lige tilføjes at VillaGlutenfri ikke er betalt for denne anmeldelse:-) Men det er stort set umuligt at få den helt rigtige pebernøddesmag – og når man lider af cøliaki og ikke tåler gluten – ja så …

Pebermyntepastiller

Ingen jul uden pebermyntepastiller

Pebermyntepastiller har siden vores barndom været fast sortiment på juleslikbordet og vores teenagepiger har siden de var klar til at hjælpe til i køkkenet varetaget ansvaret for tilberedning (og spisning) af pebermyntepastillerne:-) VillaGlutenfri anvender vanligvis chokoladeknapper i stedet for flydende chokolade da disse er yderst børnevenlige:-) – Og de fleste chokoladeknapper indeholder heldigvis ikke gluten …

Forret Nytår

VillaGlutenfri’s dejlige fiske forret

Rejer i hvidløg og lakseruller med rygeostecreme! lakseruller med rygeostecreme: Rygeostcreme 1 pakke rygeost 2 spsk cremefraiche Salt Peber Citronsaft Rygeost og cremefraiche røres godt sammen, og smages til med salt, peber og citronsaft. Tag en skive laks og læg en teske rygeostcreme i midten og rul lakseskiven sammen og læg den på et fad …

Juleboller

VillaGlutenfri’s Fiberrige juleboller

Villaglutenfri’s lækre juleboller 10 dl lunkent vand 2 tsk. salt 4 tsk. bagepulver 180 g glutenfri havregryn* 400 g fuldkornsrismel 80 g majsmel 30 g fiberhusk (gule pakke – velegnet til bagning) 250 g rosiner 2 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel Start med at piske fiberhusk ud i vandet, lidt ad gangen og lad det …

Rødkål
Højtider Jul

Villa Glutenfri’s Rødkål

Villa Glutenfri’s rødkål smager skønt og anbefales til julemenuen, til julefrokoststegen, den lune leverpostej eller til frikadellesandwichen. Ingredienser: 1 kg rødkål 2 dl eddike 1,5 dl ribssaft 150 g sukker 1 tsk. salt 2 stk. Belle de Boskoop æbler 1 tsk. stødt kardemomme 1 tsk. stødt nellike Fremgangsmåde: Skær æblerne i små tern. Skær kålen …