Villa Glutenfri’s Klassiske agurkesalat

1 agurk 1 kop vand 1 kop eddike 1 kop sukker 10 peberkorn 5 laurbær blade Vand, eddike, peberkorn, laurbærblade og sukker koges op til sukkeret er opløst, lad derefter lagen køle helt af. Skær agurken, Evt. på mandolinjernet i 2 mm. Skiver. Læg agurkskiverne i et skyllet og skoldet glas og hæld den kolde …

Villa glutenfri’s Dild dressing

Dild dressing 1 spsk. Hjemmelavet mayonnaise (se opskrift her) 1 spsk. laktosefri cremefraise 1/2 tsk. salt 2 tsk. tørret dild Alle ingredienser røres sammen i en skål. Lad gerne dressingen hvile I køleskabet en times tid, det bliver den kun bedre af.

Tomatsovs

VillaGlutenfri’s Tomatsovs (Passata)

VillaGlutenfri’s Tomatsovs (Passata) er velegnet både til pasta og pizza. 2 friske tomater 1 stort løg 3 fed hvidløg 1 spsk. oregano 1 spsk. timian 1 spsk. basilikum Et skvat balsamico Et skvat rødvin Bland alle ingredienserne i en gryde, når det hele er kogt sammen, så giv sovsen en tur med stavblenderen – og …

Villa Glutenfri’s Mayonnaise

VillaGlutenfri’s mayonnaise kan anbefales som tilbehør både til burger, pommes frites eller som tilbehør til smørrebrødet. Ingredienser: 4 pasteuriserede æggeblommer 1/2 tsk. dijonsennep 1/2 tsk. hvidvinseddike 1 tsk. groft salt raps olie Fremgangsmåde: Mayonnaise kan bruges som grundelement til fx æggesalat, tunsalat, dijonnaise, karrymayo, aioli etc. Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri …

Villa Glutenfri’s Remoulade

5 dl. hjemmelavet mayonnaise (se opskrift her) karry gurkemeje 2 syltede agurker 15 perleløg 2 gulerødder 1/4 glas kapers lidt sukker Syltede agurker, gulerødder, perleløg og kapers hakkes fint, evt. i minihakkereren. Dette røres i mayonnaisen, hvorefter det tilsmages med karry og sukker. Til sidst tilsættes gurkemeje for at opnå den “rigtige” farve.

VillaGlutenfri's røde pesto

VillaGlutenfri’s Røde pesto

VillaGlutenfri’s røde pesto smager skønt og kan anvendes i pastaretter eller i sandwiches. Ingredienser: 2 glas soltørrede tomater i olie 2 håndfulde mandler 1 snackpeber 200 g Parmigiano reggiano (Alternativt kan anvendes en lagret Pecorino, som kan købes hos din lokale ostehandler, hvor du med fordel kan smage dig frem til din favorit. Pecorino fremstår …