Villa Glutenfri’s Remoulade

5 dl. hjemmelavet mayonnaise (se opskrift her) karry gurkemeje 2 syltede agurker 15 perleløg 2 gulerødder 1/4 glas kapers lidt sukker Syltede agurker, gulerødder, perleløg og kapers hakkes fint, evt. i minihakkereren. Dette røres i mayonnaisen, hvorefter det tilsmages med karry og sukker. Til sidst tilsættes gurkemeje for at opnå den “rigtige” farve.

VillaGlutenfri's røde pesto

VillaGlutenfri’s Røde pesto

VillaGlutenfri’s røde pesto smager skønt og kan anvendes i pastaretter eller i sandwiches. Ingredienser: 2 glas soltørrede tomater i olie 2 håndfulde mandler 1 snackpeber 200 g Parmigiano reggiano (Alternativt kan anvendes en lagret Pecorino, som kan købes hos din lokale ostehandler, hvor du med fordel kan smage dig frem til din favorit. Pecorino fremstår …

Zucchini-med-parmesan
Forret

VillaGlutenfri’s Zucchini med parmesan

VillaGlutenfri’s Zucchini med parmesan er en skøn forret som kan serveres alene eller som tilbehør/supplement til øvrige forretter fx bruschetta – eller som tilbehør til hovedretten fx risotto, pasta eller kylling. Både risotto og pastaretter indgår i de danske hjem vanligvis under kategorien hovedretter, men i Italien, hvor retterne stammer fra betragtes disse absolut som …

Energitæt og hurtig morgenmad
Morgenmad

Energitæt og hurtig morgenmad

Ved cøliaki kan det være svært at finde inspiration til en energitæt og hurtig morgenmad – specielt hvis man ønsker at undgå indkøb af glutenfrit dyrt og ofte energifattigt brød – eller hvis man ønsker at undgå at bage flere gange i løbet af ugen. Glutenfri havregryn* (Køb evt. til fordelagtig pris hos REMA 1000) …

Banankage

VillaGlutenfri’s Banankage med chokolade:-)

Hermed opskriften på den lækreste glutenfrie banankage med chokolade…. 250 gr. blødt smør (evt. laktosefri smør) 250 gr. sukker 4 æg 250 gr. glutenfri havremel* (Køb evt. hos REMA 1000) 2 tsk. bagepulver (Obs! Tjek at bagepulveret ikke indeholder gluten ifm. af hvedestivelse). 1 tsk. vanilje sukker (Obs! Tjek for spor af hvede). 150 g …