5 dl. hjemmelavet mayonnaise (se opskrift her) karry gurkemeje 2 syltede agurker 15 perleløg 2 gulerødder 1/4 glas kapers lidt sukker Syltede agurker, gulerødder, perleløg og kapers hakkes fint, evt. i minihakkereren. Dette røres i mayonnaisen, hvorefter det tilsmages med karry og sukker. Til sidst tilsættes gurkemeje for at opnå den “rigtige” farve.
VillaGlutenfri’s Røde pesto
VillaGlutenfri’s røde pesto smager skønt og kan anvendes i pastaretter eller i sandwiches. Ingredienser: 2 glas soltørrede tomater i olie 2 håndfulde mandler 1 snackpeber 200 g Parmigiano reggiano (Alternativt kan anvendes en lagret Pecorino, som kan købes hos din lokale ostehandler, hvor du med fordel kan smage dig frem til din favorit. Pecorino fremstår …
VillaGlutenfri’s Zucchini med parmesan
VillaGlutenfri’s Zucchini med parmesan er en skøn forret som kan serveres alene eller som tilbehør/supplement til øvrige forretter fx bruschetta – eller som tilbehør til hovedretten fx risotto, pasta eller kylling. Både risotto og pastaretter indgår i de danske hjem vanligvis under kategorien hovedretter, men i Italien, hvor retterne stammer fra betragtes disse absolut som …
Energitæt og hurtig morgenmad
Ved cøliaki kan det være svært at finde inspiration til en energitæt og hurtig morgenmad – specielt hvis man ønsker at undgå indkøb af glutenfrit dyrt og ofte energifattigt brød – eller hvis man ønsker at undgå at bage flere gange i løbet af ugen. Glutenfri havregryn* (Køb evt. til fordelagtig pris hos REMA 1000) …
VillaGlutenfri’s Banankage med chokolade:-)
Hermed opskriften på den lækreste glutenfrie banankage med chokolade…. 250 gr. blødt smør (evt. laktosefri smør) 250 gr. sukker 4 æg 250 gr. glutenfri havremel* (Køb evt. hos REMA 1000) 2 tsk. bagepulver (Obs! Tjek at bagepulveret ikke indeholder gluten ifm. af hvedestivelse). 1 tsk. vanilje sukker (Obs! Tjek for spor af hvede). 150 g …