Villa Glutenfri’s rødkål smager skønt og anbefales til julemenuen, til julefrokoststegen, den lune leverpostej eller til frikadellesandwichen.
Ingredienser:
1 kg rødkål
2 dl eddike
1,5 dl ribssaft
150 g sukker
1 tsk. salt
2 stk. Belle de Boskoop æbler
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt nellike
Fremgangsmåde:
Skær æblerne i små tern.
Skær kålen i tynde strimler, og fordel den i en stor gryde.
Tilsæt eddiken og lad det simre i 1/2 time for lav varme, hold godt øje med, at det Ikke brænder på.
Tilsæt sukker, saft, kardemomme, nelliker og salt og lad det simre til rødkålen har den rigtige konsistens, Jo længere tid den simre jo “blødere” bliver kålen. Et par minutter inden rødkålen er færdig vendes æblerstykkerne i.
Inspiration:
Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og opskrifter til en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.