VillaGlutenfri’s favorit morgenmad á la koldskål – laktose- og glutenfri og et skønt alternativ som mellemmåltid.
Morgenmad á la koldskål består af mandler, glutenfri havregryn* (alternativt cornflakes) med laktosefri Kefir “Natural” Arla produktinfo** og sukker eller sødemiddel efter smag. Kefir “Natural” (laktosefri) smager meget lig kærnemælk og kan sagtens “peppes op” med citronsaft.
Kefir “Natural” (laktoseefri) er også et godt alternativ til dessert eller til lidt aftenhygge – evt. med citronsaft og lidt sukker for en mere sommerlig smag af koldskål og evt. med topping af ristede havregryn eller brændte hakkede mandler.
* OBS. Vær opmærksom på, at ved cøliaki tåler man først glutenfri havregryn når tarmens slimhinde er normaliseret. Spørg evt. din læge, ambulatorie eller diætist til råds, hvis du er i tvivl om du tåler dette. Læs evt. mere under: Cøliaki generelt.
** VillaGlutenfri køber pt. Kefir Natural (Laktosefri) i REMA1000 og Kefir Blåbær (laktosefri) i Føtex – som absolut også kan anbefales.
Find flere opskrifter og inspiration på VillaGlutenfri.
Har du spørgsmål til VillaGlutenfri’s favorit morgenmad á la koldskål – laktose- & glutenfri – så kontakt os gerne på info@villaglutenfri.dk.