Skiver af hjemmebagt franskbrød (af den lette løsning – Finax Havrebrødsmix) med tomat, rødløg, mayonnaise og italiensk balsamico dressing – “Crema con aceto balsamico di modena IGP”. (OBS – italienske produkter uden gluten- og laktose er altid mærket med gluten- og/eller laktosefri symboler).
Kyllingesandwich
Skøn kylligesandwich med kylligebrystfilet paneret i: 1. æg 2. glutenfri mel 3. glutenfri cornflakes Glutenfri brød efter smag Agurk Tomat Evt. creme fraiche dressing, thousand island dressing eller purløgsdressing
VillaGlutenfri’s Madpandekager
Se film VillaGlutenfri’s Madpandekager: 5 spsk. glutenfrit havremel* 2 spsk. majsmel 1 spsk. fuldkornsrismel 1 tsk. salt 6 dl laktosefri mælk (alm. mælk kan anvendes) 2 æg Steges i laktosefri smør (alm. smør kan også anvendes) Det er kun fantasien der sætter grænser for fyldet i madpandekagerne. VillaGlutenfri kan anbefale fyld bestående af: Flødeost Natural …
VillaGlutenfri’s favorit frokost:-)
Lækre glutenfrie madder med en bund af dijonnaise (blandet mayonaisse og dijon sennup), italiensk skinke, tomat, hakket løg/løgringe evt. rødløg og Peccorino Romano (skarp og salt italiensk fåreost – alternativt anvendes parmesanost eller anden ost efter smag:-).
VillaGlutenfri’s herlige stjerneskud!
Rødspætte eller sejfilet paneret (vendt i æg o glutenfrit rasp) og stegt i rigeligt laktosefrit smør. Mayonnaise laves selv efter opskrift eller købes eventuelt i REMA 1000 i bøtte eller i pose (den ægte variant). Tjek dog altid varedeklarationen da denne kan ændres uden at det umiddelbart fremgår af produktet. Glutenfrit brød efter smag Rejer …
Let sommerfrokost – godt med mayo:-)
Bondebrød fra Menu. Tomat- og agurk med mayo og frisk hakket løg og evt. med balsamico dressing! Torskerogn på agurk med mayo/remou! Kan ligeledes serveres til aftensmad en varm sommerdag hvor man bare ikke orker at stå med hovedet i kødgryderne:-)