Rabarber crumble kage
Desserter & søde sager

VillaGlutenfri’s rabarber crumble kage

VillaGlutenfri’s rabarber crumble kage smager skønt til eftermiddagskaffen og kan med fordel også serveres som dessert med et glas dessertvin (mousserende vin som fx Asti, Moscato, Spumante eller Prosecco) – eller alternativt med en kop kaffe og dertil et lille glas Grappa (italienske brændevin), som passer fortrinligt til VillaGlutenfri’s rabarber crumble kage.

Ingredienser:

Fyld:
1 håndfuld mandler
600 g rabarber (alternativt kan benyttes Amarena-kirsebær)
4 spsk. sukker
2 tsk. vanilje sukker

Crumble:
100 g blødt laktosefri smør
100 g glutenfri havremel
100 g sukker
100 g marcipan (Odense marcipan)

Fremgangsmåde:
Skær rabarberne i 1 cm tykke stykker og læg dem i en skål. Drys sukker og vaniljesukker over rabarberne og bland det godt sammen og lad det trække i ca. 1 time.

Bland alle crumble-ingredienser godt sammen, og stil massen på køl til rabarberne har trukket færdig.

Hæld rabarberne i et fad og fordel crumblen-massen over rabarberne, drys mandlerne på toppen og sæt fadet i en 175 grader forvarmede ovn i ca. 30 min til kagen er gyldenbrun og lækker😋

Husk: Der skal cremefraiche til😜 – Eller alternativt flødeskum eller skyr.

Serveringsforslag: Evt. i smukke glas.

Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.dk.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler