VillaGlutenfri’s hakkebøf med urtefetakartofler eller fetaurtekartofler:-) er skøn aftensmad – både sommer og vinter.
Ingredienser og fremgangsmåde:
Skønne hakkebøffer af oksekød stegt på grillpanden i rigeligt laktosefrit smør. Hakkebøffer kan evt. erstattes af grøntsagsbøffer.
Urtefetakartofler består af kogte smagsfyldte kartofler og fetaost skåret i mundrette bider som blandes med krydderurter efter smag. Vi har her anvendt bredbladet persille (købes hos grønthandleren, fx hos Aarstiderne), som har en langt mere intens smag end almindelig kruspersille (der som oftest er mere tilgængelig i diverse fødevarebutikker). Mynte, timian eller rosmarin kan også varmt anbefales som alternativ til persille. Derudover vil agurk og citronolie også klæde kartoffelsalaten (“urtefetakartofler” / “fetaurtekartofler”).
Af ekstra tilbehør kan anbefales cherrytomater eller skiveskåret tomat (som vist på billedet) – eller alternativt grillede auberginer.
Inspiration:
Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.dk.