VillaGlutenfri’s røde pesto smager skønt og kan anvendes i pastaretter eller i sandwiches.
Ingredienser:
2 glas soltørrede tomater i olie
2 håndfulde mandler
1 snackpeber
200 g Parmigiano reggiano (Alternativt kan anvendes en lagret Pecorino, som kan købes hos din lokale ostehandler, hvor du med fordel kan smage dig frem til din favorit. Pecorino fremstår med en mere salt og karakteristisk smag og er lavet på fåremælk). Begge ostetyper er naturlig fri for laktose og begge ostetyper er velegnet til at rive.
1 håndfuld frisk basilikum
Koldpresset rapsolie
Saften fra 1/2 citron
2 fed hvidløg
Fremgangsmåde:
Mandlerne ristes på panden
Parmesan osten rives
Når mandlerne er kølet af, kommes de i foodpresseren sammen med de øvrige ingredienser, olien tilføjes indtil den røde pesto har den rigtige konsistens.
Inspiration:
Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og en glutenfri hverdag for hele familien på villaglutenfri.dk.