Dip, Pesto, Dressing og lign.

Villa Glutenfri’s Syltede rødløg

6 store rødløg
300 g sukker
4 dl æblecider eddike
4 dl vand
10 peberkorn
10 laurbærblade

Skyld og skold et sylte/henkogningsglas’s skyld evt. efterfølgende glasset med atamon for længere holdbarhed.
Skrald løgene og halver dem skær dem derefter i tynde skiver
Eddike, sukker og vand bringes i kog, tilsæt herefter peberkorn og lauerbærbladene.
Kom ca halvdelen af løgene i lagen og lad det koge i 3 minutters tid.
Tag løgene op og put dem i glasset.
Gør det samme med resten af løgene.
Når alle løgene er kogt i lagen koges lagen i gennem i et par minutter.
Lad lagen køle lidt af og hæld den i glasset til løgene.
På med låget og så på køl.
Hvis du kan, så lad løgene trække en uges tid før du bruger af dem.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler