Morgenmad Opskrifter

Lækker morgenmadstallerken til mættende start

Lækker morgenmadstallerken til mættende start – perfekt til weekendmorgen eller når du vil forkæle dig selv lidt ekstra.

Ingredienser (1 person)
– 2 skiver glutenfri rugbrød (f.eks. frost fra Rema 1000)
– 1 æg
– Chorizo
– Pestoost (fås i Netto)
Glutenfri mayonnaise
Salt og peber

Sådan gør du:

1. Kog ægget
Sæt vand over i en lille gryde. Når det koger, læg ægget forsigtigt i og kog det i 6 minutter for et perfekt blødkogt resultat. Køl det derefter af i koldt vand og pil det.

2. Rist brødet
Rist de to skiver rugbrød, så de bliver sprøde og lune.

3. Smør og top
Smør et lag mayonnaise på begge skiver rugbrød. Læg chorizo og pestoost ovenpå.

4. Anret
Server de toppede rugbrødsskiver med det blødkogte æg ved siden af. Drys med lidt salt og peber efter smag.

Prøv også denne opskrift på à la koldskål – laktosefri og glutenfri som et lækkert supplement til din morgenmadstallerken: Morgenmad á la koldskål

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler