Blødkogte æg smager fantastisk og hos VillaGlutenfri et hit på weekend-morgenbordet.
Ved at følge VillaGlutenfri’s opskrift vil du opleve altid at få perfekte blødkogte æg.
Æg størrelse M/L
Vand
Kom 1 cm vand i en passende gryde og bring det i kog.
Tilføj æggene (skal have stuetemperatur), de må ikke ligge oven på hinanden.
Damp æggene i præcis 5 min.
Skyld efterfølgende æggene i koldt vand i 30 sekunder.
Server med nyristet brød, salt, peber og en god kop kaffe.
Æg er naturlig fri for gluten og æg indeholder protein som er kroppens byggesten. Proteinrig kost er en vigtig energikilde som også medvirker til en øget mæthedsfornemmelse grundet det høje proteinindhold. Læs flere æggetips herunder:-)
Iform: Alt det, du ikke vidste om æg
Find flere opskrifter og inspiration til en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.dk.