Hotel Peterchens Mondfahrt
Hotel Tyskland

Hotel Peterchens Mondfahrt, Fulda

Hotel Peterchens Mondfahrt er et fantastisk 3 stjernet hotel i det centrale Fulda til en yderst fordelagtig pris. Hotellet har en fantastisk morgenmadsrestaurant med smukt porcelæn og et dejligt udvalg af drikkevarer, pålæg og morgenmadsprodukter. Derudover tilbydes et utal af thevarianter, marmelader etc. Hotellet kan tilmed servere gluten- og laktosefri alternativer – dog skal dette bestilles ved reserveringen af hotelopholdet.

Morgenmaden på Hotel Peterchens Mondfahrt nydes med udsigt over det kuperede landskab i horisonten og til gamle smukke bygninger, herunder fløjen af byens historiske slot, som tilmed har en skøn have som er oplagt til en aftentur med drikkevarer under armen.

Drikkevarer samt andre herlige glutenfrie fornødenheder kan tilmed købes i supermarkedet som er beliggende i gadeplan. Parkering forefindes i gården og reservation foretages (mod gebyr) ligeledes i forbindelse med værelsesbooking.

Fulda oser af stemning og tilbyder udover historiske bygninger på hyggelige gågader med mange forskellige butikker og der findes ligeledes mange hyggelige caféer, restauranter og barer med udendørs servering.

Find inspiration til restaurantbesøg, skønne feriedestinationer og opskrifter til en glutenfri hverdag for hele familien på VillaGlutenfri.

Du vil muligvis også synes om...

Populære artikler